Bilder från stugan

2012

  • Juni sovrum 2
  • 26 maj fix vid matkällaren
  • 16-17 maj trädfällning, framsida, bröllopssten, fixande lada
  • 11-13 maj trädfällning och framsida, utrensning vind
  • 6 maj trädfällning

2011

2010

2009

2008

2007

Farmor och farfar (till vänster på bilden nedan) köpte det röda huset i Gagnefs kommun i början av sjuttiotalet, och har sedan dess bott där under sommarhalvåren. Tomten bredvid (det vita huset) hörde för länge sedan till samma gård, innan två bröder enligt berättelsen delade på ägorna.

Sedan 2007 är de två grann-tomterna åter förenade till en gård.Den för oss (farfar) nytillköpta delen av gården (den med det vita huset på) var och är fortfarande i behov av en hel del renovering.Vi renoverar både huset, tomten och lada/herbre lite i taget, när tid finnes. Under tillfixandets gång har vi sporadiskt fotograferat en del av jobbet som har gjorts. Klicka på bild-albumen nedan så kan du följa renoverings-förloppet.Några av byggprojekten;


Så här såg det ut förr..


Farmor och Henk dricker kaffe på berget. Kolla in Henks termos. Nostalgi!


Sofia matar Nikolina (som saknade sina får-vänner)


Jonte i klätter-tagen.


En av farmors många idéer om tomten var att bygga ett vattenfall utför berget. Det skulle vara jättesnyggt, så vem vet..

..och ännu mer förr..

Det kan verka som om det alltid är sommar i stugan, men så är det inte. Ibland snöar det. Sommaren finns dock kvar ändå. Hur mycket snö det än faller.